Förlovade

♥6 månader, ett halvår..
Nu är vi förlovade, och snart har vi lägenhet.
Att du står ut med mig och älskar mig för den jag är,
det är det finaste jag kunnat få.
Och nu när du har valt att bära en ring med mitt namn inuti..
kan livet inte bli mer perfekt.
Jag älskar dig, Robin Jansson.♥

Förkylning, alla hjärtans dag & vi har fått lägenhet!

Åkte på en rejäl förkylning med feber och hela kittet i veckan och över helgen, men är på bättringsvägen nu.
I torsdags var det visning som gällde. Allting såg bra ut, och dom som bodde där nu var riktigt trevliga! Samma kväll skrev vi ett mail till dom som har hand om lägenheten att vi varit där på visning och på fredags morgon vakna jag upp till det bästa samtalet i mitt liv, nämligen att vi fått lägenheten! Jag och Robin, vi ska bli sambos. Lyckan är på topp, som jag längtar!
Samma fredag blev jag sängliggandes i hög feber så inget party för mig. Lörsagen spenderades hos mamma trots allt, vi bjöds på middag och gofika. Mot kvällen åkte vi hem och nu är Robin på jobbet. Kvällen ska jag spendera tillsammans med farmor min i soffan bänkad framför tvn.
Igår var det även alla hjärtans dag och jag passade på att skämma bort min kärlek lite extra, bilden nedan.
Och återigen, en överrasknign väntar. Bara några få dagar kvar nu tills det blir officiellt!
 

2 veckor senare

Snart 2 veckor sen jag bloggade, en del har väl hänt men inte alltför mycket.
En del ändrade planer blev det. Amanda kunde inte komma och klippa då hon skulle opereras, och istället för att Linda kom till uppsala så åkte jag till enk och festa med dom där. Vi var väl ett gäng hos Jack, trevlig kväll men spårade lite på slutet kanske. Lägenhetsvisningen blev inte av då det kändes ovärt när vi endå inte kunde ta den pga avståndet till allt och alla vi har här. Men istället har vi nu en bokad visning i rasbo imorgon, får se om det blir vårat eller inte. Men håller tummarna! Och innan det imorgon så ska vi på Robins lediga dag den här veckan åka in till boländerna och kolla lite grejer, samt lämna över kläder jag sålt. Känner mig rätt duktig som sorterat bort en massa onödiga klädesplagg jag aldrig kommer använda igen, när jag brukar ha svårt för det. Uppsala köp och sälj is the shit! Haha, sen har vi även gjort om i rummet intill så det går att komma in där nu. Rensat massa kartonger och kastat massa skit jag sparat på. Och nånstans under dagarna hann jag med ett läkarbesök, lunch på stan med älskling samt att träffa Marcus och våldgästa Linda under dagen.
I lördags var vi iväg till syster min och firade Melvin som fyllt år, mysigtmysigt. Sedan vidare mot östhammar där vi först träffa en gammal kompis till Robin sen käka vi god middag och kollade tv hos hans pappa med familj. Söndagen besökte vi hans farmor också innan hemgång. Hann med rätt mycket den helgen och blir mycket även den som kommer. Fredag har jag planer att dra till Annabell på fest, och lördag ut till mamma på middag för att fira Roine.
Dagarna bara rullar förbi, medans jag och robin håller på en liten överraskning som kommer ske framöver. Avslöjar inte mer än så, ha de!
 
 
RSS 2.0