28 dec

Inte haft någon tid över sen den 15 december, som ni ser.
Hade en väldigt booring 4 månadersdag med min kärlek, den bestod mestadels utav läkarbesök.. sen en trevlig luchdate med mor min på gränby centrum. Grät som ett litet barn till The notebook två dagar i rad, och spenderade förra helgen hos My och Tony tillsammans med min Robin, riktigt kul! Dagen innan julafton befann sig jag och Robin i sala på juldrifting. Träffade Sarah, sedan gled vi BMW med Elin och hennes kompisar tills växellådan rasa haha..
Julafton spenderade jag i knutby med syskonen och släkten på deras sida, många timmar med julklappar, kalle anka, god mat, svensson svensson och fika. Tomten kom dit också, se där ja!
Robin hämta hem mig ifrån Almunge samma kväll så fick både vakna och somna bredvid honom på julafton, jag har sån tur!
För tre dagar sen skämde han bort mig lite extra.. Fick en bukett rosor och en chokladask, middagen serverad och han hällde även upp ett skumbad med rosblad och ett glas vitt till mig. Hur bra är inte han?!
Dom senaste dagarna har jag tagit över hans xbox, nördat need for speed så börjar bli en jävel på de där nu! Träffade Matilda igår några timmar också, underbart!
Och på kvällen klickade jag hem grejor för cirka 1500 spänn, bur plus tillbehör och massa annat som behövs till mina tamråttor jag ska skaffa. Längtar något otroligt! Den 6 januari hämtas dom i märsta, kunde inte bli lyckligare.
 

Grattis, jag älskar dig!

Idag är det den 15 december, ingen vanlig dag,
det är min aldeless egna underbara och speciella pojkväns födelsedag.
Jag har haft turen att dela den här dagen med honom
och det är jag mer än tacksam över.
Han är så högt värderad i mina ögon och jag
skulle inte välja bort honom för något annat i hela världen.
Känslor som aldrig tar slut, närheten man aldrig kan få nog av,
tryggheten som gör att man stannar kvar, ögon man kan drunkna i.
Ett leende som kan få mig att smälta, det vackraste jag har.
Mitt hjärta mitt allt - Grattis på din 21års dag, jag älskar dig. ♥
 
 

Long time, no seen

Dom senaste snart två veckorna har mycket tid spenderats med My i eriksberg och hemma hos robin i viksta, men just nu är vi tillbaka i knivsta igen.
Fredag för snart två helger sen träffa jag My och tog några drinkar på bland annat terrassen, vi blev ute halva natten sen slagga jag hos Robin. Dagen efter träffa jag Alex på stan några timmar, det var på tok för längesen! Och förra onsdagen/lillördag tog jag och My några glas vin hemma hos henne och kolla på portkod sen blev det en oplanerad utgång på etage med Tony Jens och Frank.
Mycket roligare än så blir det inte.
 
RSS 2.0