Ibland blir det bara för mycket..Dom senaste dagarna

Helgen har vart dunder. Marcus hade ingen skjuts till träningen i onsdags så han kom till mig istället sen har han vart kvar här tills idag. Torsdag shoppa vi lite på Gränby, han e fan värre än mig haha! Fredag åkte vi ut till sommarstugan en natt, jag låg och pressa i solen två timmar och blev lite brunare. Tog några öl och grilla med familj, mys. Lördag kom vi hem tidigt, duscha och sånt innan vi drog ner på stan på kvällen och chilla med alkohol och fint sällskap i stadsparken. Kom hem inatt nångång och idag åkte han hem och jag till syster för att fira henne, 29 bast och ett år kvar till 30 höhö, grattis bästa du! Kom hem för några timmar sen lagat lite mat och kollat ett avsnitt av andra avenyn, kanske träffar Jonas ikväll sen sova och ladda upp för en ny vecka! 

One week laterTjena bloggen! Inte kunnat uppdatera på en vecka eftersom jag inte haft internet i lägenheten, har fortfarande inte fått det men bloggar via mobilen tills vidare. 
Flytten gick bra och fick iordning allting på två dygn sen har det vart fullt upp med annat. Spenderat mesta tiden med Marcus både här hos mig och hemma hos honom. För övrigt har jag träffat Björken som blev min privat chaufför och skjutsa mig till Enköping förra torsdagen haha och träffat Jonas på några cigg och lite skitsnack en kväll. Igår efter att jag träffat personalen så drog jag till Knutby hem till syster med sambo och barnen. Fick träffa Hampus för första gången och hålla i honom, bebismys. Och dom andra två skitungarna var riktigt glada över att jag kom och lekte med dom. Käka middag där och åkte hem mot kvällen. Idag mötte jag upp mami på Gränby C käka lunch och köpte två par nya skor, nöjd som fan. Hämta lite grejer jag hade kvar hemma och sen åkte vi och handla lite mat osv, dom följde med och kolla på lägenheten och nu har jag precis kommit hem och kan ta det lite lugnt. Kanske träffar Agge ikväll annars blir det väl bara att va hemma tror jag. Två nätter har jag sovit själv nu och två nätter till är det som gäller innan jag kan träffa Marcus igen, låt tiden gå fort! En vecka här har gått fort och jag kan inte trivas bättre än vad jag gör nu! Snabb update nu bara om vad som hänt sen jag flytta hit skriver mer sen.


Kisses
RSS 2.0