Helgen

Nu är det snart torsdag igen och en vecka sen jag blogga, uhm hinner inte riktigt med.
Torsdag förra veckan blev inte alls som planerat, hamna i fjällnora med Mange istället. Så otroligt skönt med bad när det är så här förbannat varmt! Fredag var jag hos Elin och fira henne till och börja med sen försökte jag hinna med att fira Janne samma kväll, allt går bara man vill! Den natten var spårad, förfest hos honom sen drog några av oss till krogen och när vi kom tillbaka var det planerad efterfest men jag totaldecka för ett tag innan jag bestämde mig att gå hem runt 5 tiden på morgonen, hitta inte för fem öre men men. Lördag, påt igen! Mikaela och jag tog oss hem till mamsen och låna hennes ung till att göra baugetter som frukost och när vi kom till mig igen så tog vi min cykel och nån random till henne, med en trampa, hahaha alltså vi två.. inte lika mycket röj hos dom dagen efter och på hemvägen tog vi en tripp förbi stan där vi käka och hitta en hel cykel till henne istället haha! Vi slagga hos mig och söndag var riktig tråkdag, tvättstugan och mikaela åkte hem. Måndag fick jag inte mycket gjort, handla lite bara och segast i området var nog jag imorse.. cykla till jobbet och hem, en till sån dag imorrn men blir bussen då jag måste hem till mamma och ner på stan efter det. Pusshej
 
Bjuder denna från helgen
 
 
Nu ska jag vräka i mig en sallad jag köpte tidigare och glo på andra avenyn, sista säsongen nu.. kommer inte överleva när den tar slut. Något i mig kommer dö, så känns de japp.
&& har för övrigt förnyat mig lite! Äntligen tagit tag i att skaffa ny facebook, för mycket gammal skit att rensa på den andra. Börjar från början nu, whoop.

Torsdag

Som sagt kom Mikaela till mig förra tisdagskvällen och försökte fördriva varje dag tills vi kunde åka till kumla på fredagen. Mötet på torsdag gick bra och nu har jag skaffat mig en praktikplats, har blivit en cafétjej. Vi hamnade i slavsta på kvällen och när vi kom tillbaka hem till mig igen så gick vi och la oss på en gång. Fredag drog vi upp tidigt duscha fixa oss packa osv sen började vi resan mot kumla. Tog bussen till västerås och tåget därifrån, var framme vid halv fem Micke och Jesper mötte oss vid tåget. Helgen gick fort, för fort! Umgicks med massa sköna människor där och det var inte lätt att släppa och åka hem på söndag kväll.. varje dag sen dess har jag saknat och velat tillbaks men överlevt en vecka nästan ensam nu och bara en vecka kvar för nästa fredag är jag där igen! Lagt upp ett eget schema på saker och göra dom här två veckorna så tiden går lite fortare ändå.
I måndags var jag ner på stan med Mikaela och i tisdags åkte hon hem samtidigt som jag gjorde min första dag på praktiken. Två dagar avklarade nu och ser fram emot nästa vecka redan, känns otroligt skönt att ha något och göra och få tillbaka lite rutiner. Idag var det väl mest planerat att jag skulle till stan träffa Jesper A och köpa någon present till min vän som fyller år och som jag ska fira imorgon. Men det visar sig hur allting blir med det, annars fixar jag det innan jag drar dit imorgon.
Tänkt färga håret och hoppa in i duschen snart också samt kolla med Nathali om hon vill göra mig sällskap inatt så jag slipper sova ensam, haha. Men ey, vi hörs!

Kumla

Var ett tag sen jag skrev nu men har inte haft tid till det då jag inte spenderat speciellt mycket tid hemma.
Som jag skrev sist så var powermeet planerat för mig och Mikkan den helgen, vi drog dit med Dennis Roy och Chauffören Roger. Det var nåt av det bästa jag gjort, går inte att förklara i ord hur kul vi hade. Dennis och roger vela hem rätt tidigt så dom dumpa av oss andra nånstans i västerås. Därifrån letade vi oss fram hitta på sköna människor överallt och på nåt sätt hamna vi i enköping den natten. Först ut till bresse med några tog ett bad eller blev iputtad vilket som. Efterfest hos Linda Adde och Alex sen och dagen efter mot uppsala igen. Riktig dunder helg!
 
 
I veckan har jag väl mest passat möten, träffat david, festat hos jens, chillat med agge frej och andrea, tagit en kväll på baren baren med Gurra och några andra sköningar, och överraskat Alex på jobbet när jag drog dit med Annabell för att sola och bada. Alla dagar har flytit på rätt bra och den här helgen som var blev något av de impulsivaste jag gjort men utan tvekan nåt av det bästa som jag gjort också. Efter mötet drog jag hem hämta grejer och iväg till västerås där Linus hämtade upp mig med bilen och skjutsa mig ända bort till kumla. Den helgen spenderade jag flera mil hemifrån med skönaste folket. Hemmafest på fredagen, tog en powernap på lördagen och började lite lätt igen på maestro med grabbarna efter och slutade vid någon sjö och badande i en barnpool med Lizzie blandat med ännu mer alkohol. I slutet av kvällen var ambulans på plats, inte vart så orolig på länge men det ordnade upp sig iallafall så Jesper jag och Micke slaggade hos honom. Söndag var värre, bakfylla och hemgång fast jag inte ville haha.. ville stanna föralltid, inte trivts så bra förut. Linus hämta upp mig där skjutsa mig till västerås och därifrån tog jag mig hem med buss. Kom hem rätt sent tog en dusch gick och la mig.
 
Tack alla ni jag fick träffa och lära känna där, underbara människor.
Micke. Jesper. Rickard. Lizzie. Micke. Sanna. Elin. Mattias. Magnus. Jocke. Simon.
 
 
Den här veckan hoppas jag går väldigt fort. Som det ser ut nu missade jag min tandläkartid idag och ikväll nångång kommer Mikaela hit till mig. Imorrn är det tvätt och städ dag och på torsdag ett möte med sams.
Tidigare idag bokade jag tågbiljetter till mig och Mikaela för på fredag drar vi kumla igen, ska spendera helgen där tillsammans med dom andra, längtar!!
RSS 2.0