Söndag

 
Sov hos älsklingen i onsdags, dagen efter jobba han bara ett morgonpass och kom hem lagom tills jag vaknade då skjutsa han in mig till stan så jag kunde stresskäka frukost och sen till tandläkaren så jag fick det gjort också. Resten av dagen gjorde vi väl inget speciellt men i fredags kom David hit och vi tog cyklarna upp till slottet sen vidare ner på stan en sväng förbi willys och hem igen.
Igår fick jag träffa min saknade fru Matilda älskling, det var galet för längesen.. Nu när hon är i uppsala några dagar så passa jag på och sno henne några timmar, det var helmys.
 
Idag har jag glott på film och bara väntat på att tiden ska gå tills Robin slutar jobba och kommer hem, kanske vrider på charmen lite och tvingar honom köra en extra sväng för att köpa chopchop åt oss till middag, heh.
I veckan har vi massor att fixa innan vi lyfter på fredag mot ett varmare skönare ställe, whoopwhoop.
Nu ska jag ut och ta en cigg samt ringa ett samtal, ciao

Måndag, tisdag, onsdag

Måndag - Ner på stan och tog tre olika prover inför nya medicineringen.. skitkul, eller inte. Spendera resten av dagen med Robin som för övrigt var ett stöd under hela dagen, gulle. Och juste! Släpade med mig honom och David på en shopping runda på stan, haha stackars. Men jag bjöd dom på fika sen så nu är vi kvitt höhö..
Tisdag - Vi storstädade och möblera om i över tre timmar så nu är vi riktigt nöjda med hur vårt lilla place ser ut. Barstolarna som är kvar hemma hos mamma är nog det som saknas, annars så. Tog en cykeltur till willys och när vi kom hem igen tog jag en dusch medans älsklingen lagade maten. Samma kväll såg vi ''förr eller senare exploderar jag'' eller med den engelska titeln ''the fault in our stars'', kvittar vilket men den var helt underbar! Andra gången jag såg den nu, kunde inte hålla mig heh.
Onsdag - runt 7 tiden imorse sprang robin i tvättstugan medans jag kunde ligga kvar i sängen några timmar till innan jag skulle upp och iväg till jobbet. Första dagen på länge men det kändes otroligt bra. Nu har rasmus börjat där också så jag har någon att jävlas med, hiho dunder. Robin följde med mig dit och satt och vänta i två timmar på mig i brist på annat sen drog han och jobba. Jag som inte hann med någon frukost imorse blev bjuden på lunch på stan av personalen istället, nöjd tjej.
För övrigt är det den 17/9 idag vilket innebär en månad för mig och Robin, jag älskar dig min prins!
Och även min bästaväns födelsedag, 18 jävla år! Grattis hjärtat.
Och en sak till ..9 dagar kvar tills vårat plan mot ayia napa lyfter! Taggad så det räcker och blir över, redan börjat packa mentalt haha.. Bjuder en video på stället vi ska till!
 
 
 
Nu ska jag ta mig en cancerpinne och ta reda på tvätten från imorse för ikväll drar jag ut till bjk lagom tills älsklingen slutar jobba och spenderar natten och morgonen där innan grov tortyr hos äckel tandläkaren imorgon, ser inte fram emot det. Inte.

Söndag

Den senaste veckan har jag umgåtts mest med min underbara pojkvän och min bästa vän som för övrigt fyller 18 bast på onsdag, woho. Börjat cykelträna också och igår var det kulturnatten i uppsala men jag och Robin följde med Anton och hans flickvän Amanda till gävle bilträff istället, gled dit och hem i Antons fräna bil. Idag provade älsklingen och jag Chop chop till lunch och nu är han på jobbet, åh ensamt. Ska fördriva tiden här hemma då jag inte har humör för att dra ut, sög ju. Kisses!
..eldat upp löshår, söp med kristoffer och mikaela i bussen t bjk en kväll för att sen åka med robin tillbaka när han slutat jobbet, bakat världens godaste hallonkaka, och sprayat en cykel vit - är väl några andra små oviktiga saker som hänt under veckan, jao.
RSS 2.0