2 veckor

Som vanligt har jag snart inte bloggat på två veckor och ska försöka få ihop allt i ett inlägg nu istället.
Vad som hänt i mitt liv varje dag dom här två veckorna? Har gått och blivit med mobil igen iallafall, skönt om något. Annars har jag väl i stort sätt umgåtts med Robin och David hela tiden, jag klagar inte. Mina grabbs och jag har hittat på allt möjligt och helgen som var nu var mikaela med oss en natt. Satt och söp i närheten av lundellska med många händelser den kvällen, haha. Träffade My en kväll också, vi lekte lite på 4H med getterna och hämta Helen i bålsta.
Helgen innan! Gjorde en snabbvisit i gävle på fredagen sen hitta jag Bella och Fredrik på tåget hem så följde dom och några andra till etage. Blev senare än jag tänkte och hamna i en baksmälla på lördagen, men påt igen ba! Hade lovat en kompis som fyllde 18 att gå ut med henne på en av stockholms underbara krogar vilket vi gjorde. Jävla spårat, jävla kul, jävla värt! 6 på morgonen efter var vi tillbaka i uppsala och dyngraka, Robin hämtade oss där och skjutsa oss till mig, sweet!
Alla dagar däremellan har Robin och David varit mitt tidsfördriv och just nu sitter jag hemma hos Robin och väntar på att han ska sluta jobba runt 5 ikväll, han lämna mig här tidigt vid 7 imorse medans jag kunde sova ut tills nu, skönt men orättvist hihi. Ska försöka förstå mig på hans tv och käka lite sallad, ta en cigg och chilla med livet tills min underbara man kommer hem. Pusss

Öregrund/gräsö

 
Praktiken förra onsdagen gick bra den med och i torsdags träffa jag Bella i stan shoppa lite nytt till garderoben och käka med henne David och Robin på stan. Senare joinade min andra vän david hem till mig en stund när dom drog och i fredags var det förkrök hos Bella med samma pojkar och Sofia sen utgång på etage med massa folk. Kvällen var riktigt grym tills jag losade min lur, drog hem och lurade hit en kompis som fick stå ut med mig i några timmar haha. Sov väl bara tre timmar den natten innan jag börja packa för öregrund. Robin och David kom och hämta mig runt halv fyra tiden så drog vi till Bella och packa in det sista innan vi hämta Fredrik vid tåget och börja resan i bilen. Vi 5 spenderade den natten i öregrund och tälta på gräsö sen var det hemgång på söndag och då fick jag nattsällskap av Alex, och idag kirra vi en adapter till mitt simkort så jag kunde ha det i luren ja köpte av Robin i helgen, men nej. Den är låst och jag är fortfarande utan mobil så måste försöka fixa det så fort som möjligt, känner mig så otroligt naken och handikappad utan.. Alex drog hem idag men kanske kommer tillbaka ikväll vi får se. Hej på er så länge.
RSS 2.0