We love Ayia napa

Sista kvällen innan resan mot Cypern och underbara Ayia napa gick det inte att vara annat än taggad så vi tog några cider var och när vi lämna landet kunde vi inte må bättre. Bort från allt och bara leva livet på ön ett tag, ville aldrig att det skulle ta slut.. Hela veckan var dunder, - bargatan, god mat, shopping, alkohol, nya vänner, underbara anställda, sol och bad, lättklätt och värme, havet och klipporna, nattliv och ungdomar. Och mycket mycket mer.. ta mig tillbaka.
Hemresan var jobbigast, att lämna värmen och mötas av kylan på arlanda kl 4 på lördags morgonen, öhh. Men det är bara att vänja sig, nästa sommar är vi tillbaka och kan leva ytterligare en eller två veckor i paradiset, me like!
Det togs närmare tusen bilder, bjuder på några nu så kommer ni förstå att man aldrig ville hem igen haha.. kommer en egengjord video med allt sen. Hejsvejs!
 
 
 
 
Förutom resan.. så blev vi hämtade på arlanda av Davids pappa och skjutsade till bjk där fixa vi lite grejor snabbt hemma hos honom och sen skjutsa han ut oss till viksta, vi hämta robins bil och åkte hem till mig då hans mamma var magsjuk, så när vi tillslut fick sova var kl 8 på morgonen.. vi kunde dessutom bara sova några få timmar för att inte vända på dygnet helt. Den här veckan har jag hunnit med unga vuxna besök, tandläkare, marknaden, ikea och media markt och att besöka mamsen. Imorgon är vi ditbjudna på middag till och med, pojken min och jag. Ska bli mys!
Märks att man är tillbaka i den här helvetes stressen för det väntas möten och läkartider hela månaden ut för mig, kul kul.. Men jag tar en dag i taget. Puss.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0