18 mars

Tiden har gått fort sen jag blogga senast, och mycket har hänt!
En ganska spontan bokad kryssning med Robin David och Linda var dunder, vi åkte den 7 och kom hem den 8. En hel natt av galenskaper och nytt folk! Amanda har vart här och färgat mitt hår, så är en bra bit på vägen till att bli blond igen. Måste bara låta håret vila lite innan vi fortsätter, inte speciellt bra att ha i 10 st förpackningar på 2 dagar hehe.. Sumpa min mobil där nånstans också, så de kostade mig en tusenlapp, igen.
Och för en vecka sen befann jag mig i gävle två nätter, som vanligt blev det en massa fanskap.
Hann inte mer än att komma hem på fredagen så skulle vi iväg igen. In i duschen, på med sminket, iväg till gsunda för att fira min vän som fått jobb på arlanda. Blev en förlovning mellan Mange och Malin den kvällen också, vilken lycka grattis bästa ni! Det var trevligt så länge det varade, tills david kom och hämta oss och jag hamna i trubbel med nån kärring utanför.. iallafall, vi tog oss hem efter mycket om och men. Och nu alla dagar efter det har jag haft svårt och gå/sitta/böja mig, då jag haft fruktansvärt ont i höften och upp emot ryggen. Hade funderingar på om vi skulle åka in till akuten, då flera andra tyckt de.. men jag höll ut tills smärtan gav med sig istället så nu är jag lite bättre. I söndags var vi iallafall iväg till pappa och lillebror och hälsa på samt hämta nycklarna. För imorgon och 2 veckor framåt är vi kattvakt medans dom njuter av härliga thailand. Inte alls avis, nejnej.
Igår vakna jag upp och såg en fin bukett röda rosor ligga på kudden bredvid mig på min och Robins 7 månaders dag, hur bra är inte han då!?
Sedan gjorde vi ett misslyckat försök på pannkakor, bara några få blev bra.. men gott var det! Tillsammans med jordgubbar, vaniljglass, chokladsås och florinsocker. Riktig lyx frukost!
Idag går dagen åt att packa ner det mesta i kartonger så det blir mindre att göra när vi kommer hem sen och ska flytta direkt, då är de mesta redan klart. Mot kvällen blir det skype med Micke och Sofie, planera lite inför elmia eventuellt.
Helgens planer lutar mot gävle med folk, de blir nog bra. Har precis skickat iväg Robin att köpa cigg, men han borde komma hem vilken minut som helst så lägger upp några bilder och avrudar här.
 
RSS 2.0